Sport
Bulgarul Apostol Popov, la Oltenia TV: „Am rămas cu Craiova în suflet, lucrurile merg bine la echipă”

Fostul fundaş al Universităţii Craiova, bulgarul Apostol Popov, a fost în direct, prin skype, la emisiunea "Fotbal Plus", la Oltenia TV, fiind interpelat de Toni Sorică şi Răzvan Iova în privinţa mai multor subiecte. În vârstă de 37 de ani, Popov a jucat trei sezoane la Universitatea Craiova, reuşind, în ultimul, să câştige Cupa României, şi spune că a rămas un suporter fidel al Ştiinţei, al cărei parcurs îl urmăreşte. 

„Normal că am rămas cu Ştiinţa în suflet, urmăresc la televizor ce se întâmplă. Lucrurile merg bine, cred că joacă bine echipa. S-au dat şanse jucătorilor tineri, Mihăilă joacă foarte bine, şi Vlădoiu a la fel, îi ştiu pe cei doi. Şi noi am făcut treabă bună când jucam acolo, am fost de 3-4 ori aproape de a ajunge pe primul loc, dar mereu s-a întâmplat ceva şi nu am reuşit. Dar totuşi am reuşit să luăm Cupa României. Craiova joacă mereu pentru ambele obiective, Cupa şi campionatul, asta vor suporterii. Câştigarea Cupei este cea mai frumoasă amintire. În plan personal, am două goluri marcate, la Botoşani şi cu Astra, dar şi două penalty-uri scoase. Iubirea mea este Universitatea. Forza Craiova!” a spus Apostol Popov, care a jucat 57 de meciuri şi a marcat 2 goluri pentru Universitatea Craiova.

Deşi Bulgaria are mult mai puţine cazuri de infectare cu COVID 19 decât România, aproximativ 700, şi 35 de decese, Apostol Popov spune că şi în Bulgaria s-a prelungit carantina cu încă o lună şi toată lumea stă în casă. „S-a prelungit şi la noi carantina încă o lună, până pe 13 mai. Nimeni nu ştie nimic nici la noi, când se va relua campionatul. O să fie bine, zic eu, dar până atunci staţi cu toţii acasă!” a spus Popov.

După ce a plecat de la Craiova, acum 2 ani, Popov a jucat la ŢSKA Sofia, în liga a doua, apoi la Botev Vraţa, alături de un alt jucător al Ştiinţei, Hristo Zlatinski, iar acum evoluează la Vitoşa Bistritsa, ocupanta ultimului loc în prima ligă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.