Sport
Handbalistele îi aşteaptă pe craioveni la Polivalentă: 'Avem nevoie de sprijin contra unor adversare de talie mondială'

Handbalistele de la SCM Craiova dispută sâmbătă seara, în Sala Polivalentă, de la ora 18, ultimul meci pe teren propriu din grupa A a Cupei EHF, contra formaţiei franceze Brest Bretagne, liderul clasamentului, care are în componenţă 3 jucătoare proaspăt campioane mondiale cu naţionala Franţei. Craiovencele au câştigat precedentele două meciuri de acasă, cu Randers şi Kuban Krasnodar. 

Antrenorul Bogdan Burcea a prefaţat importantul meci într-o coferinţă de presă: “Vreau să subliniez încă o dată că această echipă s-a autodepăşit. Am făcut meciuri foarte bune acasă, dar am jucat foarte bine şi în deplasare şi la Brest şi la Kuban. Au fost meciuri pierdute la limită, în ultimele minute. Aş vrea să cred ca această echipă poate repurta un succes cu Brest, care ne-ar apropia de calificarea în sferturile Cupei E.H.F. Vreau să mulţumesc fetelor pentru parcursul de până acum. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor şi să repurtăm o victorie la un gol.”

Golgheterul echipei din Bănie, Cristina Zamfir Florianu, a adăugat: „Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Brest, care are în componenţă jucătoare de talie mondială. Ne dorim să facem un meci foarte bun, iar la final să nu avem nimic să ne reproşăm. Ar fi foarte important pentru noi să câştigăm, pentru că am avea şanse mari să ne calificăm în sferturile de finală ale Cupei E.H.F. Rog din tot sufletul iubitorii handbalului să vină să ne susţină mâine seară, pentru că avem mare nevoie de ei. Ştiu că şi adversarele se aşteaptă să fie un joc dificil, cu o atmosferă incendiară în tribune. ”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.