Sport
Burlacu şi Screciu, printre tricolorii care au învins Elveţia la under 21

Andrei Burlacu a fost titular şi a jucat până în minutul 65, iar Vladimir Screciu a intrat pe teren în minutul 77 în meciul pe care naţionala de tineret a României l-a câştigat în în faţa echipei similare a Elveţiei, la Lugano. Ambii jucători ai Universităţii Craiova s-au aflat la primul meci pentru selecţionata under 21, iar Burlacu a ratat o mare ocazie de gol în repriza secundă. 

România a înscris prin Mihai Dobre (24), șut din întoarcere din interiorul careului mare, și Cicâldău (87), șut sub „transversală” de la 18 metri. 

Selecţionerul Daniel Isăilă a utilizat formula: I. Radu - Cr. Manea, I. Nedelcearu, Al. Pașcanu, A. Radu - M. Dulca, Al. Cicâldău - M. Dobre, I. Hagi (V. Screciu, 77), 20. A. Burlacu (Costache 65) - Pușcaș (Al. Tudorie 88). 

România este lider în grupă, cu 10 puncte din 4 meciuri, Peste o lună, tricolorii mici vor întâlni Portugalia, acasă, şi Ţara Galilor, în deplasare, principalele contracandidate la câştigarea grupei. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.