Sport
„Bursucul” nu se dezminte. Dan Petrescu nu a contenit cu laudele la adresa Craiovei şi a lui Bergodi

Ca de obicei înaintea unui meci, Dan Petrescu a lăudat adversarul şi nu a „scăpat” nici Universitatea Craiova, echipa pe care CFR Cluj o va întâlni duminică, de la ora 20, în Gruia, în derby-ul pentru titlu.

"Bergodi e un antrenor foarte bun, e un gentleman şi îmi pare bine că a revenit în România. A făcut treabă bună şi la Voluntari, dar echipa nu a avut noroc, deşi juca bine. Bergodi are experienţă, este un fost mare fotbalist şi un mare antrenor, am avut o relaţie bună cu el mereu. Ca jucător, Bergodi era un fundaş bun, pe care şi-l doreşte orice antrenor, ne-am duelat de 5 ori. Nu e numai meritul lui Bergodi că se bate la titlu Craiova, ci şi al lui Papură, al lui Piţurcă, al patronului, au jucători foarte buni, nu numai primul 11, ci un lot puternic. Au foare mulţi jucători periculoşi în atac, nu numai Koljic, îi mai au pe Cicâldău, Nistor, Mihăilă, Ivan, Bărbuţ, Gustavo, aşa că nu au numai unul care poate să facă diferenţa, mai ales în campionatul românesc" au fost cuvintele de apreciere ale lui Petrescu la adresa Craiovei.

Despre derby-ul de duminică, "Bursucul" a afirmat: "E un meci important, dar nu e decisiv, indiferent de rezultat, campionatul se va juca până în ultima etapă, deşi eu sper să nu fie aşa. Ca toate meciurile lui CFR cu Craiova, va fi strâns, echilibrat, micile detalii vor face diferenţa. Noi avem 2 rezultate, eu vreau să câştig orice meci, dar important e să nu pierzi, pentru a rămâne cu un moral bun şi atunci ştii că ai făcut lucrurile cum trebuie. Dacă pierzi, nu e bine niciodată. Arlauskis a revenit şi dacă nu se întâmplă vreo minune, el va apăra."

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.