Sport
Cadavrul găsit în epava avionului este al lui Emiliano Sala. Atacantul avea doar 28 de ani

După ce au reușit să recupereze corpul neînsuflețit care se afla în epava de pe fundul Canalului Mânecii, autoritățile franceze au anunțat că aparține lui Emiliano Sala, fotbalistul ce trebuia să înceapă pregătirile cu Cardiff. Deocamdată nu se știe nimic despre pilotul avionului. 

La începutul săptămânii, căutătorii au reușit să găsească epava avionului ce îl transporta pe Sala de la Nantes la Cardiff, indentificând un cadavru în interiorul acesteia.  Argentinianul Emiliano Sala fusese achiziționat cu 17 milioane de euro de la Nantes și urma să înceapă pregătirile cu noua sa formație. După ce semnase contractul, Sala a luat decizia să își ia rămas bun de la foștii săi colegi din Franța și urma să se întoarcă în Marea Britanie, însă avionul în care se aflau atacantul și pilotul s-a prăbușit în Canalul Mânecii. 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.