Sport
Călărașiul își întărește lotul cu jucători de la Universitatea

Fostul titular din poarta Universității Craiova, Nicolae Calancea, și-a găsit o nouă formație, după ce acesta nu a intrat în vizorul tehnicianului Devis Mangia în sezonul actual. Goalkeeper-ul își va rezilia contractul cu oltenii și va semna un contract cu Dunărea Călărași. De asemenea, fundașul împrumat de Știința la Snagov, în liga a II-a, Ștefan Vlădoiu, este aproape de a fi împrumutat la echipa pregătită de Dan Alexa.

Nicolae Calancea, 32 de ani, a evoluat în 96 de meciuri în Liga I și a mai trecut pe la Zimbru Chișinău, KS Samara, Ceahlăul și FC Voluntari. Moldoveanul a ajuns în urmă cu 2 ani la Universitatea și a strâns în tricoul alb-albastru 65 de partide. Tânărul Ștefan Vlădoiu a evoluat într-un singur meci pe prima scenă fotbalistică și a fost împrumutat în ultima perioadă la formația Sportul Snagov, unde a devenit un om de bază și de unde a fost convocat în premieră la Naționala U21.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.