Sport
Calificare superbă a voleibaliștilor Craiovei, în Cupa Challenge, după 'setul de aur'

Performanță remarcabilă a echipei de volei masculin SCMU Craiova, care s-a calificat în turul 3 al Cupei Challenge, după ce a câștigat cu 15-11 setul de aur în fața formației austriece Union Raifeissen Waldviertel. În turul 3, craiovenii se vor duela cu echipa Kladno, din Cehia. 

Ca să ajungă în setul de aur, Craiova trebuia să câștige în Sala Polivalentă cu 3-0 sau 3-1, după ce în tur pierduse cu 1-3, iar băieții lui Dan Pascu s-au impus în minimum de seturi, scor: 25-19, 25-22, 25-19, după o oră și 19 minute de joc. 

În setul de aur s-a mers cap la cap până la 10-10, când Lică și compania s-au desprins și s-au impus meritat. 

Au evoluat pentru formația din Bănie: Lică, Sestan, Jovanovic, Suson, Lupu, Wawrzynczyck,Olteanu și Majstorovic - libero. 

Antrenorul Dan Pascu a declarat la final: "A fost un meci care s-a jucat sub presiune foarte mare, mai ales în setul 4. Mă bucur că am câștigat, că am jucat eficient. A fost o calificare muncită, care ne dă speranțe pentru viitor."

Căpitanul Laurenţiu Lică a spus: "Am fost constanți și acest lucru nu prea s-a întâmplat prea des. Știam că nu avem voie să greșim, orice set pierdut ar fi contat enorm. Știam că este o echipă de bătut și ne puteam califica."

Ştefan Lupu a adăugat: "Ne bucurăm că ne-am calificat. A fost un meci greu, cu suspans pe final, dar mă bucur că am trecut peste oboseală."

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.