Sport
Camora ar putea fi convocat de Rădoi la națională

În direct la DigiSport, selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, a discutat despre planurile sale de viitor și despre posibilitatea ca anumiți jucători străini să evolueze pentru țara noastră. 

Naturalizarea rămâne un subiect controversat în România, chiar dacă în alte părți se practică cu succes. Mirel Rădoi a declarat că nu exclude posibilitatea să folosească jucători străini la naționala noastră: „Pe Camora l-am dorit și când eram la FCSB. E util echipei, îmi place. Are atitudine bună. Nu știm încă procedurile, dar e una dintre variantele la care mă gândesc, dacă se rezolvă cu naturalizarea”. De asemenea, zvonurile vorbeau și de faptul că Bilel Omrani sau Dumitru Cardoso (jucător care are origini românești) să evolueze pentru „tricolori”, dar Rădoi spune că nu există vrea șansă în acest moment: „Omrani nu e o opțiune acum, a spus că așteaptă altă națională. Cât despre Dumitru Cardoso... Avem mulți jucători de profil ofensiv”

 

 

Data / Meciul / Competiția:

 

4 septembrie România - Irlanda de Nord Liga Națiunilor
7 septembrie Austria - România Liga Națiunilor
8 octombrie Islanda - România baraj Euro
11 octombrie Norvegia - România Liga Națiunilor
14 octombrie România - Austria Liga Națiunilor
12 noiembrie Bulgaria/Ungaria - România finala barajului Euro*
15 noiembrie România - Norvegia Liga Națiunilor
18 noiembrie Irlanda de Nord - România Liga Națiunilor

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.