Sport
Căpitanul lui Atletico Madrid abia așteaptă meciul de la București

Koke, căpitanul celor de la Atletico Madrid, este fericit de faptul că el și echipa sa vor evolua pe „Arena Națională” împotriva lui Chelsea în UEFA Champions League. 

Koke a obținut pe stadionul din București primul său trofeu cu Atletico. Se întâmpla în sezonul 2011-2012, atunci când finala UEFA Europa League s-a disputat în Capitala României: „Va fi o confruntare extrem de grea, ştim că este pe viaţă şi pe moarte. Primul meci este fundamental, se presupune că jucăm acasă, deşi partida se dispută la Bucureşti, trebuie să jucăm cât mai bine pentru a fi pe drumul cel bun. Nu trebuie să găsim nicio scuză, de Bucureşti mă leagă amintiri frumoase.

 

Aici am câştigat primul meu titlu cu Atletico Madrid, în Europa League, după ce am învins cu 3-0 pe Athletic Bilbao în finala din sezonul 2011/2012. Cu mare entuziasm am câştigat'', a declarat Koke.

 

Partida dintre Atletico Madrid și Chelsea din prima manșă a optimilor UEFA Champions League se va desfășura marți, de la ora 22:00, pe „Arena Națională”. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.