Sport
Care ar fi 'cinciul' ideal all-time al echipei de baschet a Craiovei? Fanii pot vota

Iubitorii sportului încearcă să-şi ostoiască dorul de meciuri prin diverse metode în această perioadă de blocare la domiciliu. Anchetele şi bilanţurile sunt şi ele în vogă, iar pagina de facebook Universitatea Craiova Baschet Fans le propune fanilor din Bănie să aleagă cel mai bun "5" din istoria echipei de baschet a Craiovei sau cel puţin din ultimii 8 ani, de când s-a inaugurat Sala Polivalentă. 

Au fost aleşi 25 de jucători, 5 pentru fiecare post, dintre cei care au fost legitimaţi la SCMU Craiova în ultimii 8 ani. Nu lipsesc baschetbalişti îndrăgiţi de fanii olteni, în diverse perioade, precum Rade Dzambic, Travis Bureau, Darius Hargrove, Cătălin Burlacu, Ionuţ Drăguşin, Porter Troupe, Aaron Johnson sau Goran Martinic. 

Cea mai bună performanţă din istoria clubului din Bănie a fost prezenţa în semifinalele play-off-ului, anul trecut. 

În acest sezon, întrerupt de pandemia de coronavirus, formaţia din Bănie se afla în grupa secundă a Ligii Naţionale, unde ocupa locul 2, după un parcurs dezamăgitor al băieţilor lui Aco Todorov. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.