Sport
Carlos Fortes critică terenul de pe Ion Oblemenco: „Riscăm greşeli din cauza gazonului prost”

Atacantul Universităţii Craiova, Carlos Fortes, s-a declarat total nemulţumit de calitatea gazonului de pe "Ion Oblemenco", spunând că el şi colegii săi sunt dezavantajaţi de starea suprafeţei de joc. După ce a marcat primul său gol pentru Craiova, în returul cu Sabail, vârful portughez a fost invitat să vorbească despre derby-ul cu Dinamo, de duminică. 

„Va fi un meci greu, contra unei echipe bune, dar ştim ce putem şi dacă suntem concentraţi şi agresivi cred că putem câştiga. Este un derby şi toată lumea vrea să joace în aceste meciuri şi să le câştige, Dinamo are orgoliul rănit şi va veni cu toate forţele împotriva noastră. E important pentru mine că am marcat, am căpătat încredere, chiar dacă a fost mai mult golul lui Bărbuţ decât al meu Pentru noi este o problemă mare terenul de joc de acasă, nu avem siguranţă să pasăm, fiindcă riscam să greşim din cauza terenului, facem mai multe atingeri din această cauză. Trebuie să se schimbe ceva, fiindcă suntem o echipă de posesie, care vrea să joace repede şi nu se poate în aceste condiţii”.a declarat Carlos Fortes. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.