Sport
Carlos „Predator” Fortes a semnat şi e gata să bage spaima în adversarii Craiovei

După ce a trecut vizita medicală, portughezul Carlos Fortes a semnat un contract pe 3 ani şi jumătate, cu opţiune de prelungire pe încă un an, cu Universitatea Craiova, care a plătit 150.000 de euro plus TVA celor de la Gaz Metan Mediaş pe atacantul de 24 de ani. Acesta a marcat 5 goluri în acest campionat, unul chiar în poarta Ştiinţei. Fortes a fost supranumit deja "Predator" în Bănie, pentru asemănarea cu personajul din pelicula SF din anii 80, el alegând numărul 29 la Universitatea. 

Mesajul clubului din Bănie după ce Fortes a semnat: „Îi urăm „bun-venit” și cât mai multe meciuri reușite în alb-albastrul Științei. Născut pe data de 9 noiembrie 1994, noul vârf al echipei noastre s-a născut la Lisabona, este un fotbalist de picior drept și are o înălțime de 1,88 m. Carlos Fortes a izbutit până în acest moment să marcheze de cinci ori și să ofere două pase decisive în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș, fiind unul dintre remarcații sezonului.  „Predator” din Bănie va efectua în această după-amiază primul antrenament cu Universitatea Craiova. El va îmbrăca tricoul cu numărul 29.”

”A fost o perioadă dificilă pentru mine pentru că nu am putut să mă antrenez normal cu echipa Gaz Metan. Toată lumea ştie care a fost situaţia mea... Dar mă bucur că într-un final totul s-a rezolvat şi că am rămas în România.  La Craiova am şansa să lupt pentru titlu şi mi se pare extraordinar. Craiova are cei mai frumoşi şi fanatici fani. Sunt nerăbdător să joc pe un stadion plin. E momentul să luptăm şi să câştigăm cât mai multe meciuri. Craiova joacă cel mai frumos fotbal din Liga 1”, a spus Fortes pentru Telekom Sport.

Fortes a fost dorit de FCSB în iarna aceasta, dar şi de alte echipe de peste hotare, din zona arabă. Portughezul a mai jucat în ţara natală pentru Sporting Braga, Vizela şi în Turcia, la Sanliufaspor. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.