Sport
Cătălin Moroşanu a promovat gala K1 din Bănie: „Fac spectacol pentru olteni, vreau să mă susţină ca pe Universitatea Craiova!”

Unul dintre cei mai valoroşi şi cu siguranţă cel mai carismatic luptător de K1 din România, Cătălin Moroşanu, a promovat gala Dynamite Fighting Show 3, care va avea loc pe 14 decembrie, la Sala Polivalentă din Bănie, anunţând că la acest eveniment va lupta pentru ultima dată la Craiova, înainte de a se retrage.

Însoţit de city-managerul Craiovei, Sorin Manda, şi de un alt luptător de K1, Andrei Stoica, Moroşanu a declarat că va face spectacol pentru olteni, de la care se aşteaptă să-l susţină ca pe Universitatea Craiova. Moroşanu va lupta cu un croat, Ivo Cuk, „care este cu 2-3 clase peste Poturak”, dar căruia vrea să-i dea KO din prima repriză. „Vreau să-l termin repede, ştiţi cu toţii stilul meu, dar şi el este un luptător adevărat. Sportivul moldovean şi-a reafirmat dorinţa de a lupta cu Daniel Ghiţă, „dar în condiţiile mele”, respectiv în cadrul proiectului Dynamite Fighting Show, fiind dispus ca meciul să se desfăşoare chiar la Craiova, pe arena „Ion Oblemenco”. „Va fi o gală explozivă, Craiova este mare amatoare de sport de calitate” ne-a asigurat şi Sorin Manda. A fost o conferinţă de promovare spumoasă, ca de obicei la cele la care participă Cătălin Moroşanu. Craiova va fi reprezentată la gală de Alin Ionuţ Iancu, unul dintre cei mai promiţători sportivi din România. Pe lângă Moroşanu, în cadrul galei Dynamite Fighting Show vor mai lupta nume precum fostul campion mondial Superkombat, Andrei Stoica, autorul KO-ului anului 2014, Alex Filip, campionul mondial la box, Mihai Nistor, Bogdan Năstase, Amansio Paraschiv sau Marius Tiţă.

La finalul conferinţei, starul K1 a acceptat provocarea amicală de a face skanderberg cu pivotul echipei de baschet a Craiovei, americanul Jason Boone, care apoi i-a oferit câteva sfaturi pentru a intrroduce mingea de baschet în coş.

Biletele la gala de pe 14 decembrie costă 50 de lei şi 100 de lei, în tribune, iar cele de la VIP au preţuri începând de la 150 de lei. Tichetele se pot găsi la Polivalentă, pe site-ul bilete.ro, la Germanos, Inmedio sau la Poşta Română. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Judeţean Dolj şi DJST Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.