Sport
Ce a declarat Sorin Cârțu despre ratările lui Andrei Ivan din meciul cu CFR Cluj

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, i-a luat apărarea lui Andrei Ivan după seria de ratări din meciul cu CFR Cluj. 

Despre evoluția atacantului Științei în partida pierdută cu CFR Cluj, Sorin Cârțu a declarat: „În situațiile în care Ivan a ratat nu a arătat egoism. În prima repriză, când a tras la poartă, deși putea să paseze, a fost o situație pe care așa a gândit-o la momentul acela, nu are treabă cu egoismul.

O fi avut și vreun sentiment de frustrare și prin faptul că a avut vreo trei situații super, unde dacă ar fi luat o altă decizie... poate că ar fi marcat. 

Nu iau execuția respectivă ca pe un mod egoist de a vedea lucrurile, de a evada el, așa, individual. În timpul meciului sunt decizii și decizii. El ajunge de multe ori în fața porții. Trebuie să-și găsească exact execuția care trebuie, care să-l facă să marcheze și odată descătușat o să mai vină și alte goluri. Trebuie să ținem cont că el vine și după o accidentare, cu o pauză de vreo două luni, caută și el golul”, a spus Sorin Cârțu la PRO X

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.