Sport
Ce a făcut Istvan Kovacs la pauza meciului Craiova - Sepsi

Kovacs nu a avut deloc un joc ușor de gestionat la Universitatea Craiova - Sepsi. Centralul din Carei a eliminat doi jucători. 

În pauza meciului dintre Universitatea Craiova și Sepsi, Istvan Kovacs a intrat pe Instagram și a postat un Insta Story citat filosofic: „Dacă eşti DEPRIMAT, trăieşti în TRECUT. Dacă eşti ÎNGRIJORAT, trăieşti în VIITOR. Dacă eşti LINIŞTIT, trăieşti în PREZENT – Lao Tzu“.

 

 

„Nu pot să îmi dau seama dacă trebuia roșu la Screciu. Arbitrul a fost mai aproape, iar decizia îi aparține. Nu îmi pot da seama dacă a fost corectă eliminarea,” a spus Papură legat de decizia lui Kovacs. Arbitrul l-a eliminat și pe Fofana de la oaspeți în prelungiri: „M-a deranjat rău de tot. Dacă eram acolo, eram primul care-l scoteam afară. Îmi pare rău că nu am fost acolo. Era suspendat oricum, acum va fi suspendat mai mult. Va primi o amendă să-şi dea seama că nu are voie să facă aşa, ca un posedat”, a declarat Leo Grozavu

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.