Sport
Ce au declarat Papură și Nistor după victoria Științei cu nemții de la Braunschweig

Universitatea Craiova a debutat cu dreptul în 2020, câștigând amicalul susținut în Antalya contra formației germane Eintracht Brauschweig (locul 4 în liga a 3-a), scor 2-0, prin golurile marcate în repriza secundă de Mihăilă și Nistor. 

Cornel Papură a spus după meci: „Este doar un meci amical, important este să ne pregătim bine pentru a relua în forță campionatul. Totul e ok, am făcut ieri două antrenamente, azi am făcut un antrenament prin joc. Fiecare a încercat să dea cât mai mult, să sperăm că ne vom pune la punct fizic și tactic, pentru a fi pregătiți de meciurile oficiale. Îți trebuie tot timpul dorința de a câștiga, fără ambiție nu reușești nimic, mai ales când întâlnești o echipă din Germania. Sperăm ca și juniorii să se ridice la pretențiile ligii, le dăm meciuri, cu adversari puternici, ca să crească, nu le e ușor să se adapteze. Ivan poate juca pe orice poziție în față, are calități extraordinare și poate să facă diferența. Orice jucător pe care-l cumpărăm este important, nu sunt unii mai presus”.

Dan Nistor a declarat la final: ”E o perioadă de acumulare, iar când începe campionatul trebuie să fim pregătiți să câștigăm cele 4 meciuri rămase. Încerc să-i ajut cât pot pe colegii mei, cu unii am jucat la echipa națională, cu alții am fost coleg la alte echipe, e bine că ne înțelegem bine din primele zile. Echipa germană a fost una arțăgoasă, dar știam ce ne așteaptă și e bine că am câștigat. Vreau să închid subiectul Dinamo, acum sunt la Craiova și îmi voi da viața pentru această echipă. Îmi doresc să câștig trofee cu Craiova, o echipă de mare tradiție, cu stadion frumos, cu foarte mulți suporteri”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.