Sport
Ce funcție ocupă Corneliu Papură la Universitatea Craiova

Corneliu Papură este din nou în postura de antrenor principal la Universitatea Craiova. Probabil, „Papi” va fi doar interimar până când Mirel Rădoi își va termina socotelile cu echipa națională. 

Chiar dacă ultima sa experiență ca antrenor la Craiova s-a încheiat cu scandal, deoarece Corneliu Papură s-a certat cu staff-ul medical al echipei, acesta s-a împăcat cu conducerea și a revenit în cadrul clubului din Bănie. Președintele Universității Craiova a explicat și ce funcții ocupă „Papi”: „”Cornel e un angajat al clubului, şi analist, şi antrenor, la care clubul poate să apeleze în momente d-astea dificile, şi ăsta e un moment dificil în care noi apelăm la Cornel. De când s-a apelat la el, şi-a făcut datoria bine, aduceţi-vă aminte cu Mangia, cu Piţi…”, a spus Sorin Cârțu la Telekom Sport.

 

”Nu e vorba despre nicio demitere, n-a fost o iniţiativă a clubului sau a patronatului, este o decizie pe care el şi-a asumat-o, a cerut-o şi a anunţat-o imediat după partidă şi a susţinut-o şi în zilele următoare în discuţiile cu domnul Rotaru. Invocă nişte probleme personale şi de aici, chiar nu putem… E un gest care a surprins pe toată lumea, cel puţin pe mine, dacă vă aduceţi aminte că imediat după partidă n-am înţeles nimic”, a mai spus oficialul „alb-albaștrilor”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.