Sport
Ce scriu italienii după golul lui Valentin Mihăilă

În premieră titular, Valentin Mihăilă a avut o evoluție extraordinară în Lazio - Parma 2-1, marcând un gol și lovind bara transversală. 

Jurnaliștii italieni nu au trecut cu vederea această evoluție extraordinară a fostului jucător al Universității Craiova: „Mihăilă, cel mai bun!", au titrat italienii de la calciomercato, după meciul de aseară. "Chiar dacă rezultatul a fost 2-1 pentru Lazio, Parma poate fi mulţumită cu jocul prestat. Echipa lui D'Aversa nu s-a dat bătută, în ciuda absenţelor numeroase şi ar fi putut duce meciul în prelungiri."

 

Cei de la Calciomercato i-au dat lui Valentin Mihăilă nota 7: „Mihăilă creşte de la meci la meci. Pe lângă reuşita din minutul 83, a pus-o pe Lazio în dificultate şi în minutul 72, când a lovit bara. După golul egalizator, a mai avut o incursiune bună, finalizată cu un şut în braţele lui Strakosha”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.