Sport
Ce spune LPF despre Universitatea - Chindia

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat o analiză a partidei dintre Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște, din această seară, de la ora 21:30. 

Universitatea s-a instalat în fruntea clasamentului la finele rundei a 3-a şi nu a mai cedat prima poziţie.

- Oltenii au reuşit în acest sezon opt victorii, șase dintre ele fiind la un gol diferenţă.

- Opt dintre cele 14 goluri marcate de alb-albaştri au fost izbutite în prima repriză.

- Craiovenii au cea mai bună apărare din campionat, doar patru goluri primite, niciunul din faze fixe.

4 octombrie 2020, FC Botoşani - Chindia 0-2 a fost singura victorie reuşită de târgovişteni în ultimele 12 deplasări din CASA Liga 1, interval în care au mai înregistrat trei remize şi opt înfrângeri.

Chindia are cel mai slab atac din campionat, doar cinci goluri marcate, două dintre ele fiind izbutite de Daniel Florea.

Universitatea Craiova şi Chindia Târgovişte s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în sezonul regulat precedent, atunci când oltenii au câştigat pe teren propriu cu 1-0 (marcator M. Roman II), în timp ce în retur cele două au terminat la egalitate, scor 1-1 (goluri înscrise de Ovidiu Bic, respetiv Al. Cicâldău).

Partida va consemna şi revenirea lui Emil Săndoi în Bănie, unde a cunoscut cele mai mari realizări ca jucător şi a activat ca antrenor, ultima sa experienţă în oraşul de pe malul Jiului fiind chiar pe banca grupării alb-albastre, cu care s-a clasat pe locul al cincilea la finele sezonului 2014-2015 şi a stabilit recordul de invincibilitate pentru fotbalul craiovean, de  19 partide consecutive fără înfrângere.

Cristiano Bergodi şi Emil Săndoi s-au mai duelat de două ori din postura de antrenori, un joc s-a încheiat cu victoria fostului mare fundaş craiovean (17 mai 2015, Rapid - Universitatea Craiova 1-2), iar o partidă s-a terminat la egalitate (8 noiembrie 2015, Universitatea Craiova - ASA Tg. Mureş 1-1).

Mediile de vârstă

U Craiova - 26 de ani şi două luni;

Chindia Târgovişte - 25 ani şi două luni.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.