Sport
Ce spune LPF despre Universitatea Craiova - Poli Iași

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat o analiză cu privire la partida dintre Universitatea Craiova și Politehnica Iași. Jocul va avea loc astăzi, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Runda a 6-a va fi deschisă de duelul dintre Universitatea Craiova şi Poli Iaşi, două echipe aflate în mare formă.

3 august 2020, Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-3 a fost singura înfrângere suferită de olteni în ultimele 12 partide disputate în CASA Liga 1, interval în care au bifat 11 succese.

Moldovenii vin după două victorii importante, 3-2 la Arad şi 5-2 cu FCSB, rezultate care i-au urcat în clasament până pe locul 4.

Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi s-au mai întâlnit de 16 ori în principala competiţie internă, de 10 ori s-au impus oltenii, de patru ori au câştigat moldovenii, iar alte două jocuri s-au terminat la egalitate.

- Prima confruntare s-a consemnat pe 9 noiembrie 2014, CSM Poli -Universitatea Craiova 1-3, marcatori Bole, respectiv Rocha - dublă şi Târnăcop. Ieşenii şi-au luat revanşa în returul ediţiei 2014/2015, când au învins la Craiova cu 1-0 (a înscris Alexandru Creţu).

- Ultima victorie din contul moldovenilor în campionat: 25 noiembrie 2016, CSM Poli - Universitatea Craiova 2-1.

- O singură partidă s-a terminat fără gol, pe 23 iulie 2018, cu Universitatea Craiova gazdă.

- Cea mai recentă întâlnire directă: 15 februarie 2020, Poli Iaşi - Universitatea Craiova 2-5, goluri marcate de Frăsinescu, De Iriondo, respectiv Niţu, Cicâldău, Bălaşa, Bancu şi Koljic.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.