Sport
Ce spune LPF despre Viitorul - Știința

În această seară, de la ora 21:00, Viitorul și Universitatea Craiova se întâlnesc în cel mai interesant duel al etapei cu numărul 3 din Liga I, sezonul 2020-2021. Liga Profesionistă de Fotbal a prefațat partida de la malul Mării Negre. 

LPF își începe analiza prin evidențierea faptului că Gheorghe Hagi nu și-a mai dorit să conducă echipa de pe banca tehnică: „Fără Gheorghe Hagi pe bancă, antrenorul alături de care constănţenii au reuşit cele mai mari performanţe din istoria clubului, dobrogenii au un început de sezon mai puţin reuşit, cu doar un punct scos din cele două jocuri (1-1 cu UTA, acasă, 0-3 FCSB, deplasare).

Craiovenii au câştigat greu la Sf. Gheorghe, scor 1-0, apoi s-au impus pe teren propriu cu 2-0 în faţa Astrei, joc în care gruparea antrenată de Cristiano Bergodi şi-a creat nu mai puţin de 15 ocazii de gol!

Viitorul şi Universitatea Craiova s-au mai întâlnit de 18 ori în principala competiţie internă, de șase ori au câştigat dobrogenii, de șapte ori s-au impus oltenii, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.

- Prima confruntare a avut loc pe 8 august 2014, Universitatea - Viitorul 2-2 (dublă Curelea, respectiv dublă Mitrea).

- Cea mai mare diferenţă de scor: 28 noiembrie 2015, Viitorul - Universitatea Craiova 4-0.

- Întâiul succes din contul oltenilor în Liga 1: 28 august 2016, Universitatea Craiova - Viitorul 2-1.

- Cele mai multe goluri: 28 aprilie 2018, Universitatea Craiova-Viitorul 3-3.

- Cea mai recentă întâlnire directă: 9 februarie 2020, Viitorul - Universitatea Craiova 1-2, goluri înscrise de Gabriel Iancu, respectiv Luis Niţu şi Valentin Mihăilă.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.