Sport
Ce spune Marius Șumudică despre un interes al Craiovei

Marius Șumudică nu s-a despărțit în cele mai bune condiții de Gaziantep, echipă pe care a dus-o în zona locurilor de cupe europene din campionatul Turciei. Tehnicianul, care se află în țară, a vorbit și despre un eventual interes al Universității Craiova. 

În direct la DigiSport, Șumudică a declarat: „Îmi doresc să mă întorc acasă, să iau o pauză. Nu ascund că primesc telefoane și propuneri, inclusiv din Turcia. Momentan nu cred că este momentul să mă reîntorc.

 

Nu vrea să mă întorc în România, cu tot respectul pentru fotbalul românesc, cu tot respectul pentru Mihai Rotaru (n.r întrebat dacă ar merge la Universitatea Craiova). Acum vreau să mă odihnesc. Dacă nu voi avea un proiect serios, voi reveni din vară", a spus Marius Șumudică, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.