Sport
„Ceferiștii”, acuze nefondate la adresa oltenilor! Țintele: „U” Craiova și Ionuț Stroe

După jocul pierdut cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2, oficialii celor de la CFR Cluj au început să acuze o nedreptate din partea arbitrilor, însă uită de câte ori au fost ajutați de „fluierași” în diverse partide. Arbitrați de Cătălin Găman cu Gaz Metan Mediaș, „ceferiștii” l-au acuzat pe „centralul” din Craiova că trage sforile pentru echipa din Bănie, dar oare Neluțu Varga și Dan Petrescu uită de faptul că Horațiu Feșnic și Istvan Kovacs o arbitrează pe Știința destul de des?

După meciul cu Mediaș, Neluțu Varga, „patronul” celor de la CFR Cluj, a avut o declarație incredibilă, acuzându-l pe Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, că s-ar implica în Liga 1 pentru a o favoriza pe Universitatea Craiova. „Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri! Nu vreau sa jignesc, dar cred că acest ministru Ionuț Stroe sabotează fotbalul românesc,” a spus acesta.

 

Ministrul Sportului a oferit și prima reacție după declarațiile nefondate ale lui Varga: „Știu că există nemulțumiri în legătură cu accesul spectatorilor în stadioane și cu veniturile, care nu mai sunt aceleași. Dar la ce se referă domnul Varga când spune că eu sabotez fotbalul românesc, nu știu. Eu ca ministru, dar și MTS, nu am făcut nimic altceva decât să sprijinim redeschiderea sportului, a fotbalului, lucru pe care îl facem și în continuare, împreună cu FRF și LPF. Ei sunt cei mai în măsură în a da informații în legătură cu activitatea noastră la MTS, în acest caz. Practic, dacă are vreo nemulțumire, eu îl invit să se exprime public în legătură cu chestiunea asta. Dar ce trebuie să știe domnul Varga, și cred că știe, e că tot ce ține de organizarea campionatului, de reguli, ține de FRF și LPF. Noi nu avem un rol. Eu sunt suporter al acestei echipe doar acasă, în fața televizorului, împreună cu copiii mei sau din tribunele de pe «Ion Oblemenco». Am acest drept ca orice om care poate avea propriile opțiuni în materie de sport sau alte domenii. Evident că niciodată n-am să neg acest lucru. Am fost întrebat despre asta încă din momentul investirii și am fost deschis de atunci. Eu îl rog să detalieze, că așa e ușor să acuzi, la general. Există multe persoane publice în țara asta care sunt prezente pe stadioane. Am fost și la Cluj în tribună, la meciul cu Sevilla, iar domnul Varga nu mi s-a plâns atunci de nimic,” a spus Ionuț Stroe pentru GSP.

 

În play-off-ul sezonul trecut, Universitatea Craiova a fost arbitrată de doi clujeni, Horațiu Feșnic, fost junior al CFR-ului, dar și de Istvan Kovacs, originar din Carei, dar care locuiește în Cluj-Napoca. Știința s-a aflat atunci în bătălie directă pentru titlu cu CFR Cluj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.