Sport
Cei 4 adversari posibili ai Craiovei în Europa League

Cap de serie la tragerea la sorţi de mâine, Universitatea Craiova a fost repartizată în grupa a 14-a şi va juca cu una dintre echipele: FC Noah (Armenia), Sumgayit FC (Azerbaidjan), FC Petrocub Hâncești (Moldova) sau  Lokomotiv Tbilisi (Georgia). Meciul cu una dintre aceste formaţii se va desfăşura într-o singură manşă, pe terenul primei echipe scoasă din urnă la tragerea la sorţi.

FCSB este cap de serie în Grupa 13 și va putea întâlni una dintre echipele FC Shirak (Armenia), FC Sirens (Malta) sau învingătoarea dintre UE Engordany (Andorra) și FK Zeta (Muntenegru).

 FC Botoșani nu va fi cap de serie nici măcar în primul tur preliminar. Repartizată în Grupa 12, formația moldoveană ar putea juca împotriva următoarelor echipe: Lech Poznan (Polonia), Partizan Belgrad (Serbia) sau Ordabasy (Kazahstan).

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.