Sport
Cel mai important meci din istoria baschetului craiovean: „Avem nevoie ca fanii să fie al 6-lea jucător pentru a merge în semifinale!”

Echipa de baschet SCMU Craiova dispută un meci extrem de important, luni, de la ora 18, în Sala Polivalentă, contra lui BC SCM Timişoara, miza fiind calificarea în semifinalele campionatului. Seria de play-off este egală cu 4 meciuri, fiecare echipă câştigând câte un meci acasă şi unul în deplasare. Craiova a terminat pe 4 sezonul regular, iar Timişoara pe 5, astfel că alb-albaştrii au avantajul terenului în jocul decisiv.

Antrenorul Craiovei, Aco Todorov, a prefaţat acest duel important: „Urmează meciul 5 din play-off, am luptat tot sezonul pentru a avea avantajul terenului propriu în acest joc decisiv. Vom vedea dacă suntem o echipă într-adevăr sau numai nişte individualităţi. Trebuie să arătăm, mai mult ca niciodată, cel mai bun baschet al nostru, avem nevoie de sprijinul publicului pentru a câştiga această partidă. Suntem în play-off, niciun meci nu seamănă cu altul, cum nu seamănă nici cu cele din sezonul regular”.

Căpitanul Porter Troupe a adăugat: „Trebuie să arătăm caracter şi să învingem în acest meci în care stă practic tot sezonul acesta. Este foarte important să avem suportul publicului, avem nevoie ca fanii să fie al şaselea jucător pentru a putea merge în semifinale

Dacă se va califica în semifinale, SCMU Craiova va juca împotriva campioanei sezonului regular, CSU Sibiu. Cealaltă semifinală se cunoaşte deja: U BT Cluj urmând să întâlnească CSM Oradea. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.