Sport
Centrare Nistor, gol Mihăilă: „Înseamnă enorm pentru mine”

Dan Nistor se integrează încetul cu încetul în jocul Universității, iar calitatea centrărilor sale este indiscutabilă. Acesta a oferit un assist lui Valentin Mihăilă, la al doilea gol al alb-albaștrilor în disputa cu Gaz Metan Mediaș. 

După meci, puștiul teribil al Criaovei a declarat că este încântat de reușită, însă jocul său a avut de suferit în partea secundă a duelului de pe „Ion Oblemenco”: „Este bine că am luat cele 3 puncte, asta ne-am propus, am făcut o primă repriză bună, în a doua am suferit puţin. I-am mulţumit lui Nistor, m-am intersectat cu el la acea fază, am reuşit să şterg puţin mingea şi a ajuns în poartă. Este un gol care înseamnă enorm pentru mine, trebuia să debutăm în playoff cu încredere, acum ne gândim la meciul din Cupa României"

 

„Important e că a marcat, mă bucur pentru el. E un copil de viitor și cu siguranță se va transfera la o echipă foarte bună din Europa”, a declarat și Dan Nistor la finalul partidei. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.