Sport
CFR Cluj joacă tare pe plan psihologic: 'Nu intrăm pe teren deseară!'

Ajunsă în Bănie aseară, delegaţia lui CFR Cluj a declanşat războiul psihologic înaintea duelului de titlu cu Ştiinţa. Ardelenii ameninţă că nu se prezintă la meciul programat în seara aceasta, de la ora 20.30, deoarece jucătorii Ştiinţei nu au fost testaţi pentru coronavirus de pe data de 24 iulie. 

„Să vedem dacă se va disputa. Toată echipa noastră și jucătorii noștri se gândesc serios la a nu se prezenta. Motivele sunt cât se poate de serioase. Suntem speriați de ce s-a întâmplat la Craiova în ultima perioadă. Le e frică să ia contact cu jucătorii de la Craiova. Au fost descoperite 3 cazuri de Covid-19, care au fost mari legături cu echipa. A fost preparatorul fizic, team-managerul și un antrenor secund. Prin protocolul creat între MTS, FRF, LPF și ministerul sănătății, dacă există un caz de Covid-19, jucătorii să fie testați la 7 zile. Așa s-a întâmplat la CFR, la Dinamo, la Botoșani, la Petrolul, mai nou și la Astra. Noi am stat 10 zile fără să ne antrenăm. Ultima testare oficială e pe data de 24 iulie. Azi e 3 august. Cum se poate ca DSP Dolj să dea altă adresă, se le dea drept de joc? Cum să ne spuneți nouă că antrenorul secund și team-managerul nu au legătură cu echipa? Luăm în calcul să facem plângere penală pentru DSP Dolj”, a declarat Bogdan Mara la Pro X.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.