Sport
Cicâldău a semnat pe 4 ani şi va fi noul decar al Ştiinţei

Universitatea Craiova a oficializat transferul mijlocaşului Alexandru Cicâldău, de la Viitorul, pentru care i-a plătit 1 milion de euro lui Gică Hagi, plus procente dintr-un ulterior transfer. Cicâldău, care va împlini duminică 21 de ani, a semnat un contrat pe 4 ani cu Craiova şi va prelua tricoul cu numărul 10, purtat în sezonul trecut de Alexandru Băluţă, care a fost vândut la Slavia Praga pentru 3 milioane de euro. 

"Îi urăm bun venit în familia Universității Craiova fotbalistului care va purta tricoul cu numărul 10 & îi dorim cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru! Născut pe data de 8 iulie 1997 la Medgidia, noul mijlocaș central al echipei noastre are 1,78 m., este un fotbalist ambidextru și cotat la 1,50 mil. EUR, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com. În vârstă de doar 20 de ani, Alexandru Cicâldău a debutat în Liga I la începutul anului 2016 și a obținut titlul de campion național în sezonul competițional 2016 – 2017. Acesta a izbutit să marcheze un gol și să ofere patru pase decisive în primul eșalon al fotbalului românesc. Alexandru Cicâldău a evoluat, de asemenea, în loturile Under-18, Under-19 și Under-21 ale României. A debutat în echipa Națională a României pe data de 24 martie, într-un joc amical cu Israel, sub comanda lui Cosmin Contra și a fost titular în meciul cu Chile din luna mai" anunţă site-ul oficial al Universităţii. 

Despre transferul lui Cicâldău la Craiova a vorbit şi Gică Hagi: "„Era momentul ca el să facă un pas. A fost dorit insistent de Craiova. Cred că Cicâldău a făcut un pas important, pentru că Universitatea Craiova joacă un fotbal bun, are un stadion frumos şi are şi suporteri foarte buni. Deci există toate ingredientele ca el să crească şi mai mult, acum depinde de el. Noi îi mulţumim pentru tot ajutorul dat până acum, pentru că e un jucător care a crescut la noi de mic. El a ajuns să plece şi am văzut că îi e greu. E normal, e pentru prima oară când pleacă în altă parte. Nu e uşor să te desparţi, dar aşa e viaţa, merge înainte. Eu îi urez multă baftă”. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.