Sport
Cicâldău l-a întrecut pe Koljic la numărul de goluri marcate în acest sezon

Alexandru Cicâldău confirmă că este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei din Bănie. „Decarul” a marcat unicul gol al Științei în partida cu Astra Giurgiu, iar cu această reușită l-a întrecut pe Elvir Koljic în topul marcatorilor Craiovei din acest sezon.

În acest moment, „Cic” are șapte goluri marcate în 17 meciuri, în timp ce Elvir Koljic are șase reușite în șapte partide pentru Universitatea Craiova. Atacantul bosniac este accidentat, iar revenirea sa este preconizată în luna februarie. 

 

  • 5.5 milioane de euro este cota de piață a lui Alex Cicâldău, potrivit Transfermarkt.
  •  

Topul marcatorilor din Liga 1

1. Dennis Man (FCSB) – 13 goluri
2. Florin Tănase (FCSB) – 11 goluri
3. Hamidou Keyta (FC Botoșani) – 9 goluri
4. Alex Cicâldău (Universitatea Craiova), Andrei Cristea (Poli Iași), Dumitru Cardoso (Gaz Metan Mediaș) și Kevin Luckassen (FC Viitorul) – 7 goluri

 

La finalul meciului de la Giurgiu, Cornel Papură a declarat: "Cred că am dominat jocul. Am întâlnit o echipă care s-a grupat acolo și am dominat în totalitate jocul. Echipa adversă s-a axat pe ceea ce mă așteptam, pe contraatac. A reușit unul. Speram ca cei care vin de pe bancă să fie mai inspirați. Ultima pasă ne-a lipsit astăzi în majoritatea acțiunilor ofensive. Câmpanu avut o evoluție bună, dar cred că mai util mi s-a părut Bărbuț în momentul respectiv. Astă-seară puteam să câștigăm. Dar sunt două meciuri în care nu am pierdut.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.