Sport
Cicâldău: 'La Craiova e greu cu răbdarea'

Cel mai ofertat jucător al Universităţii Craiova, Alex Cicâldău, a marcat un gol şi a dat un assist în meciul cu Sabail, câştigat de alb-albaştri cu 3-2. El spune că nu este preocupat de plecarea din Bănie, ci de derby-ul cu Dinamo şi afirmă că s-a obişnuit deja cu publicul oltean, care este mai exigent. 

Alex Cicâldău a declarat la finalul partidei cu Sabail: "Nu ne-am făcut meciul uşor şi asta e doar vina noastră, pentru că am condus cu 2-0 şi trebuia să menţinem posesia balonului. Nu trebuia să le oferim şanse de a marca. Eu m-am simţit bine, am avut o mică vacanţă, am revenit abia de o săptămână. Dar am revenit cu un plus de încredere după ce am scris istorie la naţionala mică. Aici e foarte greu cu răbdarea. Echipa are trei victorii din trei şi cred că, dacă vom continua pe aceeaşi linie, nu se va mai scanda nimic. Nu vreau să vorbesc de transfer, avem un meci important duminică şi vreau să rămân concentrat pe partida cu Dinamo."

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.