Sport
Cine este Honved Budapesta? Detalii despre viitorul adversar din UEL

După ce a trecut cu 6-4 (general) de Sabail, Universitatea Craiova îi întâlnește în turul 2 preliminar UEFA Europa League pe ungurii de la Honved Budapesta.

Honved a încheiar sezonul pe locul 4 și a pierdut finala Cupei, scor 1-2, în fața celor de la MOL Vidi. Ungurii au un lot cotat la 7,13 milioane de euro, iar cel mai valoros jucător este Kulach, un atacant ucrainian care valorează 700.000 de euro. Cel mai probabil, meciul din Ungaria se va disputa la Gyor, din cauza faptului că stadionul formației gazde este în renovare. 

13 titluri de campioni are Honved Budapesta în palmares. Primul meci dintre Honved şi Universitatea va avea loc pe 25 iulie, la Gyor(?), iar manşa secundă se va juca la Craiova, în data de 1 august.

 

Honved Budapesta s-a calificat în turul 2 preliminar UEFA Europa League, după ce a trecut de Zalgiris Vilnius, scor 4-2 (general).

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.