Sport
Circ la Slatina - Turris! Arbitrul a anulat inexplicabil un gol

Ieri, în direct la Oltenia TV, CSM Slatina s-a impus cu 2-1 în fața formației Turris Turnu Măgurele, dar în centrul atenției au fost arbitrul întâlnirii și portarul oaspeților. 

Golurile partidei au fost marcate de Dorin Toma (min. 41), Marian Manea (min. 68) pentru Slatina, respectiv Cristian Pușcaș pentru Turris. Cea mai ciudată fază s-a derulat în prelungirile primei părți. Andrei Moroiță, arbitrul întâlnirii, a acordat un minut de prelungire, iar gazdele au obținut o lovitură liberă. „Centralul” l-a lăsat pe Ianis Stoica să execute. Ducan, goalkeeper-ul lui Turris, a gafat, iar mingea a intrat în poartă, dar surpriză. Moroiță a fluierat finalul, iar reușita a fost anulată. Același portar Ducan a ieșit defectuos și la golul doi al oltenilor. 

 

Eugen Trică a declarat la finalul jocului: „Am sperat foarte mult de la acest meci, sunt foarte dezamăgit, atât de joc, cât şi de rezultat. Meciul acesta trebuia să-l câştigăm, pentru a ne menţine în lupta pentru play-off. Adversarul a avut o viteză în plus, a avut agresivitate, şi-a dorit foarte mult victoria, din păcate noi nu am reuşit să avem aceleaşi lucruri pe care le-au avut cei de la Slatina. Pe deplin meritată această victorie, vreau să-i felicit.  Mai avem două jocuri, să vedem ce scoatem din ele pentru a accede în primele şase”

 

VIDEO CU FAZA --- https://www.youtube.com/watch?v=xnA7a736VE4

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.