Sport
Conductă nouă de alimentare cu apă în cartierul Brazda lui Novac

Compania de Apă Oltenia S.A. continuă investițiile din fonduri proprii în beneficiul locuitorilor municipiului Craiova, în cadrul acestora fiind finalizată înlocuirea unei conducte de apă în cartierul Brazda lui Novac, lucrare care va elimina disconfortul creat de avariile produse în această zonă.

Locatarii cartierului Brazda lui Novac, de pe strada General Fălcoianu, zona Școlii Gimnaziale nr. 24, au fost afectați în ultima perioadă de întreruperi ale alimentării cu apă generate de avarii apărute la conducta care alimentează acest perimetru. În acest context, Compania de Apă Oltenia a luat decizia înlocuirii conductei vechi, DN300, din oțel, cu o conductă nouă, PEHD, de înaltă densitate, cu o durată de viață mai mare, pe o lungime de 110 metri. A fost o lucrare complexă, care a necesitat mai multe intervenții în rețea.
“Lucrările necesare pentru înlocuirea conductei ne-au determinat să întrerupem alimentarea cu apă în zonă, motiv pentru care ne cerem scuze locuitorilor din cartierul Brazda lui Novac. Intervenția a fost finalizată ieri și va elimina problemele, ducând la creșterea confortului și calității apei furnizate locatarilor”.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.