Sport
Contra nu a folosit niciun craiovean în meciul cu Kazahstan

Noul selecţioner al României, Cosmin Contra, a debutat cu o victorie pe banca naţionalei, 3-1 cu Kazahstan, într-un meci disputat la Ploieşti. Deşi Contra a convocat doi jucători de la Universitatea Craiova, Alex Băluţă şi Nicuşor Bancu, aceştia nu au fost folosiţi. 

Bancu îşi alesese numărul 15 pentru debutul în tricolor, iar Băluţă păstrase tricoul cu numărul 13, pe care-l avusese şi la precedentele 3 apariţii, prima fiind încununată cu un gol, în amicalul cu Chile. 

Tricolorii s-au impus prin golurile marcate de Constantin Budescu (33, 38 — penalty) şi Claudiu Keşeru (73), respectiv Baurijan Turisbek (82). România a evoluat în formula: Tătăruşanu – R. Benzar, Chiricheş, D. Grigore, Cr. Ganea – Pintilii (Hoban 70), R. Marin – Chipciu, Budescu (A. Ioniţă 79), Grozav – Fl. Andone (Keşerü 66).

România mai are un meci de disputat în actualele preliminarii, în care nu mai are şanse de calificare, cel din Danemarca, peste 3 zile. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.