Sport
Cornel Papură, suspendat 2 etape!

Antrenorul Ştiinţei, Cornel Papură, a fost suspendat pentru două etape de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după eliminarea suferită la meciul din Gruia, CFR Cluj - Universitatea Craiova, ultimul din 2020. Papură a primit atunci un cartonaş galben în prima repriză, iar altul pe final, după ce a protestat pentru că nu a fost validat golul marcat de Ovidiu Bic. 

"FC CFR 1907 Cluj vs. U Craiova 1948 CS – Eliminare – În baza art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Corneliu Papură (U Craiova 1948 CS) cu suspendare pentru două jocuri și o penalitate sportivă de 320 lei." se precizează în comunicatul LPF. 

Cornel Papură este la prima eliminare din cariera de antrenor. El nu va sta pe bancă la meciurile Ştiinţei cu Sepsi, de pe teren propriu, şi cu Astra Giurgiu, din deplasare. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.