Sport
Corneliu Papură a susținut prima conferință de presă de la revenirea pe banca Științei

Corneliu Papură a susținut prima conferință de presă din noul mandat pe banca tehnică a Universității Craiova. Tehnicianul de 47 de ani a avut și un mesaj pentru fanii Științei. 

 „Eu nu am plecat de la club. Lucrurile au mers la fel. Nu s-a pus problema de negociere, mai ales când cred că pot să fac lucrurile să meargă. Am încercat să-mi fac treaba cât mai bine. Trebuie să continui ce am lăsat neterminat. Ultima mea conferință de presă a fost chiar înaintea unui meci cu Botoșani. Trebuie să lăsăm trecut în spate și să privim către viitor. Trebuie să ne gândim la Botoșani, în rest, totul aparține trecutului.”

 

Antrenorul a lăsat de înțeles că vor exista schimbări: „Fiecare antrenor are ideile lui, modul lui de a gândi o tactică, un meci. Încerc să fac lucrurile în filosofia mea de joc. Cred că atunci când eram eu problema era că luăm goluri, nu că nu dăm, chiar marcam. Știu că am avut primele trei meciuri în sezonul trecut când am dat trei goluri. Am avut unele probleme pe anumite  faze defensive în mandatul trecut. Jucătorii au reacționat normal când m-au văzut, fiecare jucător își face planuri când vine un nou antrenor. Nu cred că trebuie să-și facă idei preconcepute. Trebuie să dea totul pentru echipă.

Noi sperăm să câștigăm. Eu sunt aici. La orice echipă se vorbește de un antrenor sau altul. Mass-media propune. Voi face tot ce depinde de mine să pregătesc meciul de la Botoșani, E singurul lucru la care mă concentrez,” a mai adăugat Papură.

 

Încercăm să facem tot ce depinde de noi să câștigăm acolo. Va fi o partidă dificilă. Nu am câștigat prea multe puncte acolo, dar dacă ne concentrăm, vom câștiga. Niciun meci nu poate fi decis înainte de a se juca, e o mare greșeală dacă gândim că ei au probleme și că vor fi victime.

 

Un meci trebuie jucat cu o capacitate de 100%. Problema poți să ai doar dacă te gândești că echipa adversă este foarte ușor de bătut. Nu trebuie să gândim așa. Pe teren lucrurile nu stau deloc cum ne-am imagina.

Antrenorul a avut și un mesaj pentru fanii Craiovei: „Împreună am reușit să câștigăm. Îi asigur că fac tot ce depinde de mine pentru a reuși. Cu siguranță, nu pot fi toți mulțumiți de un antrenor sau altul. Sperăm să câștigăm campionatul, îmi doresc să aduc titlul ca antrenor. Încă nu cunosc toți jucătorii din punct de vedere uman, regăsesc Universitatea Craiova cu fotbaliști noi. Lucruri normale la o echipă, ne adaptăm unii cu alții.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.