Sport
Corneliu Papură nu mai este antrenorul Universităţii Craiova

Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul Corneliu Papură au ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului.

Ştiinţa a anunţat pe pagina oficială de Facebook că Papură nu mai este antrenorul Craiovei de o săptămână, însă oficialii au decis să ţină totul ascuns pentru a nu peturba activitatea echipei. De asemenea, conducerea anunţă că se află în discuţii pentru un nou tehnician.

 

"În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ținem această informație confidențială. În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculații din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp."

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.