Sport
Coronavirus l-a făcut pe Roman să-și anuleze zborul spre Italia

Potrivit fanatik.ro, Mihai Roman, fotbalistul Universității Craiova, trebuia să plece la un control la inimă, însă epidemia de Coronavirus l-a făcut pe oltean să-și anuleze zborul. 

Carantina l-ar fi făcut pe Roman să piardă zile importante din pregătire: „Mă simt bine, dar trebuie să fac niște controale. Chiar azi trebuia să merg în Italia la un control, însă este epidemia asta de coronavirus și ar fi trebuit să stau în carantină. Din păcate nu am putut pleca din cauza asta. O să vorbesc cu doctorul meu dacă trebuie să merg în altă parte. În Italia era unul dintre cei mai buni specialiști pe această zonă. Deocamdată nu mă antrenez, trebuie să fiu consultat””, a declarat Mihai Roman pentru fanatik.ro. 

 

Mihai Roman nu se antrenează și nu poate juca pentru Universitatea Craiova, după ce i s-au descoperit anumite probleme la inimă. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.