Sport
Cosmin Olăroiu crede în Universitatea Craiova: „Merită pentru ceea ce reprezintă”

Într-un interviu pentru TelekomSport, antrenorul Cosmin Olăroiu a vorbit despre Universitatea Craiova și despre numirea lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică a Științei.

Cosmin Olăroiu, 51 de ani, a jucat în Bănie între 1995 și 1997. Actualul antrenor de la JS Suning (SuperLiga Chineză) consideră că Universitatea Craiova merită să câștige campionatul, mai ales pentru ceea ce înseamnă Bănia pentru fotbalul românesc: „În primul rând, Craiova merită să fie în top pentru ce a fost şi ce este Craiova şi pentru suporteri, pentru modul în care trăiesc fotbalul acolo la Craiova şi pentru tot ce au produs de-a lungul timpului. Pentru că multe echipe, şi mai ales când jucam eu, aveau jucători de la Craiova care erau consideraţi foarte buni. Merită un loc de frunte în fotbalul românesc şi sper să îl obţină. Am văzut că fac şi investiţii, nu e uşor, e un drum greu la fotbal şi anevoios dar cu perseverenţă cred că vor ajunge din nou în top.”

 

„Oli” vede cu ochi buni numirea lui Bergodi și are cuvinte de laudă despre tehnicianul italian: „De Bergodi cred că la câte experienţe a avut ca antrenor în România, putem să-l numim antrenor român, a antrenat mai multe echipe ca mine în România şi are mai multă experienţă ca mine în România”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.