Sport
Echipele mici işi fac abonament la puncte în Bănie

Universitatea Craiova a pierdut, scor 0-1, pe stadionul "Ion Oblemenco", în faţa Chindiei Târgovişte. Unicul gol a fost marcat de Daniel Popa (min.30)

Cu mai multe probleme de efectiv, Cristiano Bergodi a trebuit să-şi monteze elevii pentru o partidă cu un advers net inferior. Totuşi, singura ocazie a Universităţii Craiova în prima repriză a fost şutul lui Ofosu din minutul 27, dar execuţia sa de la 15 metri a fost respinsă de goalkeeper-ul oaspeţilor. Ba mai mult, trupa lui Emil Săndoi a deschis scorul în minutul 30, atunci când Florea a căzut uşor într-un duel cu Marius Constantin, iar Daniel Popa a transformat lovitura de pedeapsă. Cu această reuşită, Chindia a intrat cu un avantaj la cabine.

 

Tehnicianul Ştiinţei a modificat garnitura ofensivă după pauză şi i-a introdus pe Mamut, Ivan şi Bărbuţ. De asemenea, Câmpanu şi-a făcut debutul pe parcursul reprizei. Atacantul croat introdus în locul lui Tudorie a avut o dublă ocazie în minutul 62. Aioani i-a respins şutul din 15 metri, iar din lovitura de colţ rezultată a urmat lovitura de cap a aceluiaşi Mamut, dar mingea a lovit bara. Ghinionul l-a urmărit pe atacant, deoarece a lovit din nou bara în minutul 70. Oltenii au continuat să pună presiune, dar fără vreo reuşită. Ivan a avut o ultimă ocazie în prelungiri, dar nu a fost în stare să introducă mingea în poartă, deşi driblase şi portarul advers. Universitatea pierde lamentabil cu Chindia Târgovişte.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.