Sport
Craiova continuă seria eşecurilor la Botoşani

Universitatea Craiova a pierdut pentru a cincea oară în tot atâtea meciuri disputate la Botoşani, 1-0 în etapa a 19-a a Ligii I. În ultimul minut al primei reprize, Miron a marcat cu un şut senzaţional, bară-gol, după ce Plămadă fusese în ofsaid în aceeaşi fază, nesemnalizat de asistent. Mihai Roman a ratat cea mai mare ocazie a Craiovei, pe final de meci.

Devis Mangia a jucat cu: Calancea – Datkovic, Kelic, Briceag – Martic, Mateiu, Screciu (78 Zlatinski), Bancu (60 Roman) – Gustavo (74 Burlacu), Mitriţă, Băluţă.

Alex Băluţă a declarat după meci: „Am început meciul slab, ne-am trezit în a doua repriză, dar se pare prea târziu, fiindcă n-am fost concreţi în faţa porţii. Mă doare această înfrângere. Nu trebuie să mai pierdem puncte dacă vrem să fim mai sus în clasament. A fost o aiureală cu deplasarea, dar trebuia să facem pe teren ce am pregătit”.

Alex Mitriţă a spus: „Nu suntem obosiţi, dar nu ne-a ieşit ce am pregătit, ne doream să câştigăm la Botoşani. N-am jucat bine în prima repriză, nu ştiu de ce, n-am controlat jocul. Sper să fie o palmă şi să ne revenim”.

Devis Mangia: „După mine, nu e un eşec nemeritat, fiindcă echipa a jucat bine, dar am ratat ocaziile pe care le-am avut, după ce am primit un gol întâmplător”.

Craiova rămâne pe locul 3, cu 36 de puncte, dar Botoşaniul s-a apropiat la un singur punct.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.