Sport
Universitatea Craiova întâlneşte cea mai titrată echipă din Europa League, AC Milan

Universitatea Craiova – va juca în turul 3 preliminar al Europa League cu celebra formaţie italiană AC Milan. Meciul tur se va disputa pe 27 iulie, la Severin, iar returul pe 3 august, pe San Siro.

Există cursă directă Craiova – Milano (Bergamo) de pe Aeroportul Internaţional din Bănie, aşa încât echipa şi fanii Craiovei pot ajunge destul de repede în Italia, pentru disputa retur.

AC Milan este echipa care are cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din Europa în vara aceasta, peste 150 de milioane de euro pe jucători precum: Andre Silva, Biglia, Bonucci, Calhanoglu, Musacchio, Kessie, Rocardo Rodriguez şi i-a prelungit contractul portarului Donnarumma. Antrenorul echipei este Vicenzo Montella.  

AC Milan este de 18 ori campioană a Italiei, a câştigat de 7 ori Champions League, de 5 ori Supercupa Europei, de 2 ori Cupa Cupelor şi de 5 ori Cupa Intercontinentală. În finala din 1989 a Cupei Campionilor Europei, Milan a învins cu 4-0 pe Steaua. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.