Sport
Craiova pierde cu 3-1 la Leipzig, după ce şi-a salvat onoarea în prelungiri

Universitatea Craiova a pierdut cu 3-1 prima manşă din turul 3 preliminar al Europa League, pe RB Arena, contra celor de la RB Leipzig. Konate (25), Cunha (77), Poulsen (87) au marcat pentru gazde, iar Ivan Martic a redus din diferenţă în prelungirile meciului, unul dominat clar de gazde. 

În acest joc, Devis Mangia a mizat pe: Pigliacelli - Donkor, T. Ferreira (79 Fedele), Kelic, Briceag - Martic, Cicâldău, Mateiu, Bancu – Mihăilă (26 Baicu), Mitriță (85 Markovic).

Peste 300 de suporteri au încurajat Universitatea Craiova în meciul din Germania, galeria olteană ridicându-se la nivelul disputei. Returul va avea loc joia viitoare, de la ora 19.30, pe "Ion Oblemenco". 

La final, Devis Mangia a declarat: "Știam de la bun început că ne așteaptă o partidă foarte dificilă și am fost încercat să fim atenți, concentrați, să fim mai agresivi decât ei. Am reușit acest lucru puțin, în unele momente, dar măcar am încercat să fim mai rapizi, dar de multe ori am greșit la ultima pasă. Trebuie să înțelegem cu toții că fotbalul nostru e sub cel din Germania! E inferior!  Trebuie să facem o partidă perfectă pentru a ne califica, dar rețineți că este o diferență mare de nivel. Nu e întâmplător că am dat gol în ultimul minut. Sunt sigur că putem face o partidă perfectă la Craiova, dar trebuie să gestionăm toate momentele și să arătăm personalitate. E mai bine că am pierdut cu 3-1 decât cu 2-0. Putem întoarce rezultatul la Craiova". 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.