Sport
Craiova ratează finala Cupei României

Universitatea Craiova n-a marcat în deplasarea de la Chiajna, cu Voluntariul, în returul semifinalei Cupei României, aşa că a ratat calificarea în finală, din cauza înfrângerii suferite în tur cu 1-0, în ultimul minut de joc, din penalty.

A fost un 0-0 apărat cu dinţii de gazde, care au avut şansă în prima repriză, când alb-albaştrii au ratat ocaziile meciului prin Burlacu, cel care a lovit şi ambele bare, cu un şut care putea egala situaţia la general.

Universitatea a evoluat în formula: Calancea - Dimitrov, Screciu, Kelici, R. Petre (85 Manea) - Băluță, Zlatinski, Gustavo – Burlacu (80 Jazvic), A. Ivan, Măzărache (46 Fajic).

Circa 400 de suporteri au încurajat Ştiinţa pe arena din Ilfov, ei intrând pe stadion abia după startul jocului, când gazdele au acceptat să le ofere tuturor bilete, iniţial doar 200 având tichete de acces. Din cauza scandalului cu biletele, finanţatorul Universităţii, Mihai Rotaru, a fost la un pas de încăierare cu preşedintele gazdelor, la tribuna oficială.

A fost ultimul meci pentru antrenorul Gigi Mulţescu pe banca tehnică a Ştiinţei, el confirmând acest lucru la final. „Da, e final de drum! Clar! Da, acum pot să spun. E o discuţie mai amplă, nu am nici starea necesară să detaliez. Sunt unele discuţii, la unele situaţii sunt dezamăgit. Au fost unele filosofii diferite. Eu am vrut ceva, am vrut o construcţie. Concluzia e una singură. Am dominat meciurile şi am reuşit să ne batem singuri. Cum vrei să câştigi? Cu o echipă care s-a apărat şi la noi şi aici. Au fost şapte ocazii de gol. Ce să fac? Să înscriu goluri? Niciun jucător din faţă nu a reuşit să marcheze. Lipsa de îndemânare. Din păcate, am ajuns să avem şi un lot subţire din punct de vedere numeric” a spus Mulţescu.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.