Sport
Craiova şi FCSB, echipele din Liga I care primesc cel mai des penalty

România ocupă locul a cincilea în Europa într-un clasament al penalty-urilor acordate în raport cu minutele de joc, conform unui studiu difuzat de Observatorul pentru fotbal (CIES), citat de Agerpres, iar Universitatea Craiova este în frunte în Liga I la acest capitol, cu un penalty primit la 290 de minute, la fel ca FCSB, cele două ocupând la general locurile 7 şi 8. 

La nivel de cluburi, Steaua Roşie Belgrad este lider la acest capitol (un penalty la 209 minute), în timp ce Burnley se află la coada clasamentului (un penalty la 2. 363 minute).  Politehnica Iaşi este ultima echipă din Liga I la acest capitol, cu un penalty acordat la 720 de minute. În Franţa, în Ligue 1, PSG este clubul care are cea mai mare rată de penalty-uri (1/319).

Pe locul secund este prima ligă ucraineană, cu un penalty dictat la fiecare 231 de minute, iar prima ligă din Serbia se află pe poziţia a treia, cu un penalty la 233 de minute. Turcia ocupă locul al patrulea, cu un penalty la 238 de minute, în timp ce Liga I (România) se află pe cinci, cu o lovitură de la 11 metri acordată la fiecare 249 de minute jucate.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.