Sport
Craiova şi Partizan, modele pentru naționala României

Universitatea Craiova a avut parte de susținerea a aproximativ 4.000 de copii la partida cu AEK Atena din UEFA Europa League, însă recordul este susținut de vecinii sârbi. Partizan Belgrad - AZ Alkmaar a fost urmărit de 22.000 de copii. 

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal anunţă că, până în acest moment, 20.168 de copii şi însoţitori s-au înscris pentru a fi prezenţi pe Arena Naţională la România-Norvegia, iar oficialii naționalei anunță că vor să bată recordul celor de la Partizan Belgrad. 

 

"Am rămas fără cuvinte auzind numărul uriaș de copii care își doresc să ne susțină pe stadion la meciul cu Norvegia. Va mulțumim din suflet, va așteptăm cu drag și va asigurăm că vom da totul pentru bucuria voastră! Doar împreună putem să obținem victoria pe care și-o doresc toți românii", a reacționat căpitanul Vlad Chiricheș pentru FRF

 

INIȚIAL: FRF a fost sancţionată cu plata a 83.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi pătrunderea spectatorilor pe gazon.

În plus, următorul joc de pe teren propriu din preliminariile Euro-2020, România – Norvegia, din 15 octombrie, programat tot pe Arena Naţională, se va disputa cu porţile închise.

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.