Sport
Ştiinţa, victorie în amicalul cu Sabotica. Reacţiile alb-albaştrilor la finalul meciului

Universitatea Craiova a învins, scor 2-1, pe Spartik Subotica. Golurile din meciul amical au fost marcate de Roman şi Fortes.

Universitatea nu a apăsat pe acceleraţie în prima parte a jocului de pe "Aripile", Roman fiind cel mai periculos om al Ştiinţei în primele 45 de minute. Craioveanul a deschis scorul în minutul 9, cu o lovitură de cap după o centrare excelentă a lui Tiago Ferreira. Totuşi, sârbii au egalat prin Goskov, iar prima repriză s-a încheiat indecis, 1-1.

 

Începutul părţii secunde a stat sub semnul echilibrului. Baiaram a fost faultat în careu de un fundaş advers, iar Fortes, intrat în repriza a doua, a luat mingea şi a adus-o pe Ştiinţa în avantaj. Craiova a mai ratat căteva ocazii până la final, dar rezultatul a rămas neschimbat.

 

Fortes a declarat la final: "A fost un meci bun, mai ales din punct de vedere fizic, suntem fericiţi pentru victorie. Avem o săptămână să pregătim meciul cu Sibiu."

 

Bărbuţ: "Ne-am făcut antrenamentul, abia aştept să evoluez pe noul gazon. 

 

Piţurcă: "Un meci de antrenament, sârbii au jucat bine. Mi-a fost teamă să nu se accidenteze cineva, dar a fost bine. Am încercat să introduc şi jucători care au evoluat mai puţin."

 

Roman: "A fost un meci de verificare, îmi dă moral golul, a fost bine. Oaspeţii au jucat tare, a fost bine. Rămâne de văzut cineva va juca dintre mine şi Fortes. E bine că s-a schimbat gazonul, ne este dor să jucăm acasă."

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.