Sport
Craiova zboară fără Bergodi în cantonament

Miercuri, delegația Universității Craiova va zbura în Austria pentru efectuarea unui stagiu de pregătire înainte de reluarea sezonului. Pe 22 august ar urma să înceapă noul sezon competițional din Liga 1. 

Craiovenii vor sta cantonați la o locație de lux. La începutul pregătirii, jucătorii nu-l vor avea alături pe Cristiano Bergodi, a anunțat președintele Sorin Cârțu: „Am vorbit cu Bergodi, e bine. E pe drumul bun. Se preconizează că în 2-3 zile să-i dea drumul. Are o pneumonie mică, dar a avut noroc că a fost descoperit din pripă și nu s-a agravat. Nu pleacă cu băieții miercuri în cantonament, dar e posibil să facă deplasarea joi sau vineri”

 

De altfel, „Sorinaccio” a vorbit și despre noile transferuri ale Științei: „Ne interesează Papp și Tudorie. Încă nu s-a semnat nimic, dar poate e chestie de ore sau de zile. Noutatea este Screciu. Este un copil care are mobilitate să joace și mijlocaș, și fundaș. În plus, e jucător care poți să-l folosește U21 și ne vom baza pe el.” (PRO X)

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.