Sport
Craioveanu a explicat de ce a fost preferat Bergodi

Într-o intervenție la DigiSport, legenda Universității Craiova, Gică Craioveanu a dezvăluit că a fost pe lista cu cei care ar fi putut prelua banca tehnică a clubului din Bănie. 

Gică Craioveanu visează ca într-o zi să antreneze Universitatea Craiova, echipa sa de suflet, însă deocamdată nu a sosit momentul. „Grande” are licența PRO, însă nu a antrenat nicio echipă până acum, iar acest lucru a cântărit în alegerea noului tehnician. Cu 8 etape rămase din play-off, Știința mai are șanse la titlu, iar Mihai Rotaru l-a preferat pe Cristiano Bergodi, întrucât italianul are în spate multă experiență: „Chiar am fost pe lista antrenorilor Universităţii! Am vorbit foarte mult cu Marcel Popescu, cu „Sorinaccio”. Dar s-a luat un pic în calcul experienţa. Mai sunt puţine etape până la sfârşitul campionatului şi era nevoie de un antrenor expert, care să ducă echipa la titlu"

 

Înainte de instalarea lui Bergodi, Craioveanu declara: „Vă anunț că eu am licența PRO de trei ani. Am făcut școala acolo unde au făcut-o Guardiola, Luis Enrique, Scaloni, selecționerul Argentieni, ați auzit de ei? Glumesc! Am fost coleg de generație la școală cu Redondo, Valeron, cam «pușcărie» de fotbaliști și ăștia, nu? Glumesc din nou. Voiam doar să vă informez de licența mea PRO. Eu mă simt pregătit să preiau Craiova, dar voi credeți că eu mă bag în seamă aiurea? Dacă nu sunt dorit nu îmi place mă bag în seamă. Aștept să văd și eu dacă o să mi se propună ceva! Aștept de când am luat licența PRO să devin antrenorul echipei mele de suflet”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.