Sport
Craioveanu, Gustavo şi Tiago au vândut primele abonamente la meciurile Ştiinţei din sezonul următor (galerie foto)

Universitatea Craiova a demarat deja campania de vânzare a abonamentelor pentru sezonul următor, 2018-2019, dar numai 2.000 de abonamente se vor pune în vânzare pentru cei care nu au avut acest statut anul trecut, în timp ce abonaţii din sezonul 2017-2018, în număr de aproximativ 8.000, vor avea ocazia de a-şi reînnoi abonamentele, la preţurile pe care le-au plătit acum un an, considerabil mai mici decât cele de anul acesta. 

Clubul a ţinut cont atât de fidelitate, dar şi de sacrificiul fanilor din sezonul care se încheie săptămâna aceasta, în care au fost nevoiţi să meargă la Severin câteva luni, pentru meciurile de pe teren propriu. 

Preţurile noilor abonamente sunt: 190 de lei (peluze), 380 de lei (tribuna a II-a), 500 de lei (tribuna I), 1000 de lei (VIP). Pensionarii au reducere de 50% pentru abonamente la tribuna a II-a, iar studenţii au aceeaşi facilitate, la Peluza Nord.

Fanii îşi pot cumpăra abonamentele şi online, prin platforma pusă la dispoziţie de Eventim, partenerul Universităţii Craiova. “Suporterii vor putea să cumpere abonamente online, direct din site-ul oficial al echipei, iar în viitor vor putea să achiziţioneze şi bilete de pe site. Vom face şi o aplicaţie “one touch buy”, prin scanarea amprentei, ca să facilităm accesul fanilor la meciuri. Este o onoare şi un privilegiu să fim parteneri cu Universitatea Craiova“ a spus Claudiu Popa, reprezentantul Eventim. 

Preşedintele Marcel Popescu a declarat despre această campanie de abonamente: “Abonaţii de anul trecut au preţ preferenţial pentru abonamente şi e pot reînnoi în decurs de o lună. Am hotărât să acoperim 33% din capacitatea arenei, aşa că vom scoate la vânzare doar 2000 de abonamente. Ne oprim la acest prag, fiindcă vrem să aibă şi fanii din alte localităţi ocazia de a prinde un bilet la meciuri, fiindcă suntem nu numai echipa Craiovei, ci a Olteniei". 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.